OnePlus toont eerste accesoires voor OnePlus One

De OnePlus One is binnenkort waarschijnlijk via een invite te koop. De OnePlus One is een zeer krachtige smartphone welke beschikt over een Qualcomm Snapdragon 801 chip met 3GB aan werkgeheugen. Het toestel beschikt over een 5,5-inch scherm met een full hd resolutie van 1920×1080 pixels. 

De camera op de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel variant en beschikt over de IS+ techniek. De camera bevat een CMOS sensor met 6 lenzen, ook heeft de camera ondersteuning voor het filmen in 4K resolutie en bevat twee flitsers, de frontcam heeft een resolutie van 5 megapixels. De accu van het toestel heeft een capaciteit van 3100mAh, en is door de gebruiker niet te verwisselen aangezien de smartphone uit één geheel bestaat. Er komen varianten met 16GB en 64GB intern geheugen, maar een microSD-kaartslot is ook niet aanwezig.

OnePlus heeft deze week een aantal nieuwe accessoires uitgebracht waaronder een doorzichtige case en flip cover. In onderstaande afbeeldingen verschillende details van de cover. Wanneer de smartphone in Nederland goed verkocht zal worden zonder invite is nog onduidelijk, wanneer meer informatie bekend zullen wij dit publiceren op onze website.

Cover, OnePlus

Cover-Oneplus-One

IMG_6765-1024x682

VIAAndroidplanet
Vorig artikel‘Pirate Bay-mede-oprichter Gottfrid Svartholm is gehackt’
Volgend artikelPC versie Fifa 15 draait op zelfde engine als PS4 en Xbox One

3 REACTIES

  1. De invites zijn erg lastig verkrijgbaar, het is voornamelijk wachten tot dat er een invite beschikbaar komt. Er is geen lijst voor, je moet gewoon actief zijn op het forum.

    Wij zijn inmiddels voorzien van een invite, dus binnenkort een van de eerste reviews op Technieuws

  2. Ik ben al een tijd aan het wachten tot de OnePlus One telefoon uitkomt. Ik ben 61 jaar oud en verheug me erg op deze prachtige telefoon. Wil hem heel graag kopen. Ik ga voor de 16GB. Kan ik op de invitelijst komen?
    Groeten, Christa van de Reijt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in