LG G3 100.000 keer verkocht in 5 dagen

De LG G3 doet het op dit moment erg goed, de smartphone is in een periode van vijf dagen al zo’n 100.000 keer verkocht. Het gaat voorlopig erg goed met LG, het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar goede cijfers neergezet met goede telefoon verkopen. 

LG-G3

Vooral in het thuisland Zuid Korea heeft de smartphone een root succes. In de eerste 5 dagen na de release is de smartphone al 100.000 keer verkocht. LG heeft afgelopen tijd veel geld besteed aan de marketingactiviteiten, ook heeft LG een zeer goede smartphone neer gezet met prima specificaties.

LG G3:

De smartphone beschikt over een 5,5-inch LCD scherm met een resolutie van 1440×2560 pixels. LG heeft de bezel rondom het scherm klein gehouden waardoor de smartphone nauwelijks groter is dan zijn voorganger.

Ook bij de LG G3 zijn de functie knoppen aan de achterzijde van de smartphone aanwezig, het gaat hierbij om de powerknop en volumeknop. Hierdoor kan je de smartphone makkelijk met één hand bedienen. Het toestel draait op een Qualcomm Snapdragon 801 chipset welke ook in andere high-end smartphones is te vinden. Aan de achterzijde van de smartphone is een 13 megapixel camera aanwezig welke is voorzien van optische beeldstabilisatie.

Vorig artikelCanon komt met nieuwe foto webopslagdienst
Volgend artikelMede-oprichter WhatsApp wil WhatsApp gescheiden houden van Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in