Nokia Lumia 930 begin juli naar Nederland

Microsoft zal de nieuwe Nokia Lumia 930 begin juli naar Nederland uitbrengen. Microsoft vraagt voor het toestel een adviesprijs van 499 euro, in april heeft Nokia voor dezelfde telefoon een adviesprijs vrijgegeven van 700 euro. 

Nokia-smartphone

Het is al voor enkele weken mogelijk om het toestel te pre-orderen bij verschillende webwinkels, vanaf juli zal de smartphone verkocht worden in de winkels. De Lumia 930 is een smartphone welke is voorzien van high-end specificaties en draait op Windows Phone 8.1. De smartphone beschikt over een 5-inch scherm met een Full HD resolutie. Aan de achterzijde van de smartphone is een 20 megapixel camera aanwezig, op papier is het dezelfde camera als in de Lumia 1520 smartphone.

De telefoon draait op een Qualcomm Snapdragon 800 processor met vier kernen van 2,2Ghz en een Adreno 330 gpu. Vanaf begin juli zal de smartphone in Nederland verkocht worden voor een adviesprijs van 499 euro. De smartphone is in diverse kleuren beschikbaar waaronder bijvoorbeeld; groen, oranje, wit en zwart.

Vorig artikelTweetDeck bevat beveilingsprobleem
Volgend artikelFeedly opnieuw plat door DDoS aanval

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in