Netflix moet Nederlandse kijkwijzer tonen

Netflix moet zich binnenkort aanpassen aan de Nederlandse Kijkwijzer, de online streamingsdienst van Netflix gaat nog dit jaar waarschuwingen gegeven voor content in films en series. Netflix voldoet volgens de staatssecretaris nu al voor 80% aan de Kijkwijzer, maar dit jaar zal dit volledig zijn. 

netflix.home_

De kijkwijzer laat weten of een film en serie grafische content bevat, denk hierbij aan bijvoorbeeld; geweld, drugsgebruik of seks. Netflix zal de icoontjes doorvoeren op de webversie van de app. Netflix heeft laten weten dat het voor de apps op de iPad en PlayStation moeilijker zal worden.

Wat is Netflix?

Netflix is een on-demand video dienst, via deze dienst is het mogelijk om films en series online te streamen. Dit betekend dat je niet hoeft te wachten voordat de film gedownload is. Je kan de beelden direct streamen. Deze service wordt aangeboden in een abonnementsvorm. Netflix is de eerste maand gratis uit te proberen. Bevalt het? Dan wordt je abonnement automatisch en stilzwijgend verlengd, uiteraard kan je een abonnement altijd opzeggen.

Vorig artikelSamsung Exynos processor verslaat nieuwe Snapdragon 805 in benchmark
Volgend artikelMozilla ontkent Chromecast concurrent

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in