Reden waarom OnePlus One moeilijk verkrijgbaar is

De OnePlus One is een van de meest besproken smartphones van dit moment, al is de smartphone nog steeds niet te krijgen buiten het invite systeem. Wij hebben inmiddels de OnePlus One ontvangen en de invites worden langzaam verdeeld onder de gebruikers. OnePlus heeft deze week meer informatie vrijgegeven over de productie en leveringsproblemen. 

Oneplus-4

Op 23 april heeft OnePlus One de smartphone gepresenteerd, de smartphone voorzien van high-end specificaties en een lage prijs is op dit moment erg populair waardoor de vraag hoger is dan het aanbod. De levering van het toestel is inmiddels meerdere malen uitgesteld, dit komt door software problemen en een verkeerd lettertype op de achterkant van het toestel.

De moderator Carl van het OnePlus One forum heeft meer informatie vrijgegeven over de problemen met de levering. Volgens Carl duurt het productieproces van de smartphone drie maanden. Ook heeft de kwaliteitscontrole hoge eisen waardoor 70 procent van de schermen gebruikt zullen worden in de telefoons. Ook de achterkant van het toestel zorgt voor problemen met de productie, ook is het lastig om aan 64-GB Nand chips te komen omdat de meeste fabrikanten een 16GB Nand chip gebruiken. Volgens OnePlus moet het toestel eind juni beter verkrijgbaar zijn. Onze review is op deze pagina te bekijken.

Vorig artikelGoogle komt met speciale Android versie voor auto’s
Volgend artikelWolfgang AT-AS50HD smartphone vanaf zaterdag te koop bij de Aldi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in