Motorola bevestigt komst Android L voor Moto G en Moto X

Motorola heeft vandaag via de Duitse Facebook pagina van Motorola bevestigd dat Android L in de herfst zal verschijnen voor de Moto G en Moto X smartphone. Motorola staat bekend om het vrij snel uitrollen van de Android updates voor de toestellen. 

Google heeft eerder deze week tijdens de Google I/O bijeenkomst Android L aangekondigd. Vooralsnog is het onduidelijk of de update ook naar de goedkopere Moto E zal komen, het is alleen bekend dat Motorola de update zal uitrollen voor de Motorola Moto G en Motorola Moto X smartphone. Naast Motorola zal ook HTC vrij snel de nieuwe updates vrijgegeven voor de HTC One M7 en HTC One M8 smartphone.

Tijdens de presentatie heeft Google de nieuwe Android versie Android L genoemd. Het nieuwe OS maakt gebruik van 3d-effecten, ook is het uiterlijk sterk verbeterd aangezien er een geheel nieuw design gebruikt is. Normaal volgt de lancering van een nieuwe versie van Android meteen op de voorstelling. Nu krijgen gebruikers de nieuwe Android pas in het najaar op hun apparaten. Exacte details van de nieuwe Android versie zijn nog onbekend.

 

Vorig artikelNexus 5 binnenkort ook met gele behuizing
Volgend artikelKritiek lek aanwezig in Android 4.3 en ouder

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in