Android 4.4.4 update beschikbaar voor Xperia Z1, Xperia Z Ultra en Z1 compact

Sony heeft deze week weer een nieuwe update uitgerold voor verschillende Xperia smartphones, het gaat hierbij om de nieuwe Android 4.4.4 update welke op dit moment wordt uitgerold voor de Xperia Z1, Xperia Z Ultra en Z1 compact. 

sony-xperia

De update naar Android 4.4.4 is geen grote update en beschikt over enkele updates en verbeteringen. Uiteraard zijn er een aantal beveiligingsmaatregelen verwerken vanuit Google voor de SSL problemen met de smartphones, naar de beveiligingsupdates is er ook een verbeterde camera app aanwezig. Ook wordt het gebruik van Google Voice, Contacts, streaming music en Google+ beter gemaakt.

Vooralsnog is het onduidelijk wanneer exact de update voor de Xperia Z zal uitkomen, de update wordt nu wereldwijd vrijgegeven waardoor een update in Nederland binnenkort mogelijk is. De update moet eerst goedgekeurd worden door de provider voordat deze verder uitgerold kan worden, voor de sim-lock vrije toestellen moet de update wel snel beschikbaar komen zonder aanpassingen vanuit de provider.

Vorig artikelNokia Lumia 520 populairste Windows Phone smartphone
Volgend artikelXolo komt met 100 gram lichte Windows Phone smartphone

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in