Samsung komt met nieuwe Galaxy S5 Mini

Samsung heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd, het gaat hierbij om de nieuwe Galaxy S5 Mini. De S5 Mini is vandaag officieel aangekondigd voor het grote publiek en is iets goedkoper en kleiner dan de high-end Galaxy S5 smartphone. 

Galaxy-S5-Mini

De Galaxy S5 Mini beschikt over een quadcore chipset en 1,5GB aan werkgeheugen. Intern is er 16GB opslagcapaciteit aanwezig wat je kan uitbreiden via een microSD kaartje. De smartphone beschikt over een 4,5-inch scherm me een resolutie van 1280×720 pixels.

Aan de achterzijde van de smartphone is een camera aanwezig met een capaciteit van 8 megapixel, de frontcam beschikt over een 2,1 megapixel sensor. De processor is een quadcore variant van Qualcomm welke draait op een kloksnelheid van 1,4Ghz. Net zoals de grotere variant beschikt de Galaxy S5 mini ook over IP67 certificering, hierdoor is het toestel stof en waterdicht. Het toestel biedt ondersteuning voor WiFi, Bluetooth, NFC en GPS en bevat ook een infrarood-sensor en een vingerafdrukscanner. De Galaxy S5 mini is hierdoor een stuk kleiner en goedkoper dan de high-end variant.

Vorig artikelMicrosoft overweegt gratis Windows versie
Volgend artikelGratis FIFA 15 en Forza 5 bij Xbox One

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in