Samsung Galaxy Tab S beschikt over hitte problemen

De Samsung Galaxy Tab S is een van nieuwste en beste tablets welke op dit moment verkrijgbaar is, de tablet ontwikkeld door Samsung heeft op papier prima specificaties, momenteel zijn er alleen nog een aantal kleine problemen met de tablet van Samsung. 

7e5e2a91c26bb2ab637b4d4155cd

e5dd7fe40be2ccef23e522158256

De tablet heeft namelijk hitteproblemen, de Russische website hi-tech-mail.ru weten te melden dat de Samsung Galaxy Tab S hitte problemen heeft, op verschillende afbeeldingen is te zien dat de warmte ervoor zorgt dat de achterkant van de Galaxy Tab S vervormt. De website heeft de foto’s binnengekregen van een bezorgde gebruiker welke al vanaf de eerste dag problemen ontdekte met de warmte van de Galaxy Tab S.

Op de foto’s is duidelijk te zien dat er problemen zijn met de achterkant van de tablet. Op enkele plekken is de behuizing van de tablet ingedeukt. Volgens de gebruiker komt dit omdat de Exynos 5420 processor zo warm wordt dat het materiaal verbuigt van de tablet. Samsung laat in een reactie weten dat ze op de hoogte zijn van het probleem en de zaak in onderzoek hebben genomen.

Samsung Galaxy Tab S:

De Samsung Galaxy Tab S is een snelle tablet welke is voorzien van de meest recente specificaties, zo beschikt de tablet over een Super AMOLED display met een WQXGA resolutie van 2560×1600 pixels met een pixeldichtheid van 288 ppi. Onder de behuizing is een Exynos 5420 octacore processor aanwezig in combinatie met 3GB aan RAM.

VIAhi-tech.mail.ru
Vorig artikelSony verbetert belkwaliteit en scherm Xperia Z2 via update
Volgend artikelSamsung Galaxy S5 haalt verkoopcijfers Galaxy S4 niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in