Netflix in september ook beschikbaar voor België

Het was al een tijdje duidelijk dat Netflix ook beschikbaar zal komen voor België, vanaf september is het dan eindelijk zover en kunnen Belgen de Netflix dienst ook gebruiken. Naast België komt de dienst ook beschikbaar in Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg. Ook heeft het bedrijf bekend gemaakt dat ze inmiddels meer dan 50 miljoen abonnees hebben. 

Netflix

Eerder dit jaar in mei heeft het bedrijf al bekend gemaakt dat ze willen gaan uitbreiden in zes Europese landen, waaronder België en Frankrijk. Over de abonnementsprijzen van Netflix in deze landen is nog maar weinig bekendgemaakt, wij verwachten dat Netflix de recent verhoogde europrijzen zal gaan gebruiken voor de nieuwe landen.

Op dit moment doet Netflix het zeer goed met inmiddels meer dan 50 miljoen abonnees. Inmiddels is het bedrijf al actief in 40 landen. Buiten de Amerikaanse markt heeft Netflix 13,8 miljoen abonnees. In het tweede kwartaal van dit jaar behaalde Netflix een omzet van 1,14 miljard dollar, de nettowinst was 71 miljoen dollar.

Vorig artikelNieuwe Windows update komt op 12 augustus
Volgend artikelFeedly kampt met problemen in Europa

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in