Nvidia lanceert Shield gaming Tablet

Nividia heeft vandaag de opvolger van de gameconsole Shield gelanceerd, het gaat hierbij om de nieuwe Shield tablet. Het nieuwe model is gericht op hardcore gamers en beschikt over een flinke specificaties lijst. De Shield van Nvidia ziet eruit als een normale tablet met een 8-inch scherm. 

Nvidia-Shield

De Nvidia Shield Tablet zal vanaf half augustus in de Nederlandse winkels verkocht worden. De Shield Tablet draait op Android 4.4.2 en beschikt in vergelijking met de eerste versie niet over game knoppen. De tablet heeft de beschikking over een 8-inch IPS touchscreen met een Full HD resolutie van 1920×1080 pixels. Ook heeft Nvidia de nieuwe Tegra K1 soc gebruikt in de tablet welke is geklokt op een snelheid van 2,2Ghz. De CPU bevat een Kepler GPU met 192 kernen. Verder is er 2GB aan werkgeheugen aanwezig in combinatie met 16 of 32GB flash opslag.

Verder heeft Nvidia de tablet uitgerust met een micro-hdmi en micro-usb aansluiting, aan de voorzijde is een 5 megapixel camera aanwezig. Het 16GB model ondersteund alleen WiFi terwijl het duurdere 32GB model ook 4G ondersteund. De modellen kosten respectievelijk 299 en 399 euro en zijn vanaf medio augustus te koop.

Video Nvidia Shield Tablet:

Vorig artikelXiaomi maakt fitbit concurrent voor 10 euro
Volgend artikelSaffierglas iPhone 6 niet krasvast

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in