MacBook Air gebruikers melden problemen na firmware update

Vele gebruikers welke beschikken over een MacBook Air model uit 2011 melden verschillende problemen met hun laptop, dit komt door een nieuwe firmware-update waardoor er verschillende systeemcrashes ontstaan. De update is juist bedoeld om problemen bij oudere MacBook air gebruikers te voorkomen. 

De update is op 15 juli uitgebracht onder versienummer; efi-update 2.9. Apple raadt gebruikers aan om de MacBook Air modellen van half 2011 te voorzien van een update. De update moet problemen met het ontwaken uit slaapstand en de snelheid van de fans oplossen.

Veel gebruikers melden na het installeren van de update verschillende problemen met het systeem, bij sommige gebruikers start het systeem niet meer op, en een smc reset geeft geen resultaat. Ook laten enkele gebruikers weten dat het systeem weer werkt na drie keer een sms-reset uit te voeren, volgens verschillende bronnen zijn de problemen zowel aanwezig bij de 11-inch en 13-inch MacBook Air uit 2011. Apple heeft de update nog niet teruggetrokken.

VIATweakers
Vorig artikelUpdate voor Europese Galaxy S5 beschikbaar
Volgend artikelPublieke bètatest Mac OS X 10.10 Yosemite vanaf morgen beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in