‘Apple gaat desktop met 4K scherm uitbrengen’

De afgelopen weken zijn er al vele geruchten opgedoken over nieuwe Apple producten waaronder natuurlijk de nieuwe iPhone 6, nu verschijnen er ook geruchten over een nieuwe desktop systeem met een 4K resolutie scherm. De bronnen zijn afkomstig van 9to5mac

Mac-OS_X

Naast het desktop systeem is Apple ook van plan om een 12-inch laptop uit te brengen met een Retina scherm. Vooralsnog is het onduidelijk of de desktop een iMac of aparte monitor is voor de Mac Pro. Het scherm krijgt een 4k resolutie. Het nieuwe scherm moet gebruikers de mogelijkheid gegeven om 4K beeldmateriaal op 1:1 te bekijken op het scherm. Ook zou de software een update krijgen om met de nieuwe 4k beeldmaterialen om te gaan. Op dit moment gebruikt Apple de resolutie 2880×1800 pixels als hoogste resolutie op de 15-inch Macbook Pro Retina.

Naast het desktop systeem werkt Apple ook aan een 12-inch laptop met een retina scherm. De aankondiging van de nieuwe systemen komt waarschijnlijk rond het einde van oktober aangezien de nieuwe versie Yosemite ook definitief moet uitkomen rond deze periode.

Vorig artikelStoring internetbankieren Rabobank opgelost
Volgend artikelVanaf nu advertenties in Google Maps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in