‘Streamingdienst Twitch overgenomen door Google’

Op dit moment gaat er geruchten rond dat de streamingsdienst Twitch is overgenomen door Google voor een bedrag van één miljard dollar. Dat meldt de website Venturebeat op basis van verschillende bronnen die op de hoogte zijn van de overname. 

Twitch

Al langere tijd gaan er geruchten rond over een overname door Google. In mei van dit jaar kwam al het geruchten naar buiten dat Google Twitch voor een miljard dollar wilde overname, en dat de overname al zo goed als rond zou zijn. Toen heeft het Wall Street Journal vermeld dat de onderhandelingen nog in een vroeg stadium zouden bevinden.

Volgens Venturebeat zijn de huidige investeerders tevreden met het rendement dat zijn op hun inleg gaan krijgen na de overname. De overname zou onder leiding van YouTube uitgevoerd worden. Twitch is momenteel het populairste platform voor het streamen van games, gamers kunnen hun beelden delen met andere gamers terwijl zij een spel spelen. De dienst is zeker niet klein aangezien Twich naar eigen zegen inmiddels meer dan vijftig miljoen maandelijkse bezoekers heeft op het netwerk.

Vorig artikelSamsung presenteert Samsung Galaxy Tab Q
Volgend artikelOpnieuw verlies voor webwinkel Amazon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in