Update voor OnePlus One zorgt voor betere prestaties camera

OnePlus heeft een nieuwe update uitgebracht voor de OnePlus One smartphone, met de nieuwe update worden de prestaties van de camera verhoogd waardoor foto’s scherper zouden zijn en minder ruis bevatten. Naast de camera verbetering zijn er ook een paar bugs opgelost met de nieuwe update. 

Oneplus-23

De OnePlus One smartphone beschikt over een 13 megapixel camera, sinds de lancering van het toestel waren er een aantal kleine problemen met de camera, vooral in donkere omstandigheden toonde de camera kwaliteitsverlies. Met de nieuwe update voor CyanogenMod 11S zijn de problemen met de camera opgelost. De nieuwe update is gebaseerd op Android 4.4.4 KitKat.

Volgens de fabrikant zijn de foto’s nu beter onder donkere omstandigheden en situatie wanneer de condities niet optimaal zijn. Ook is het met de nieuwe update mogelijk om de helderheid van de aanraakgevoelige knoppen onder het toestel aan te passen. De update voor de OnePlus One wordt gefaseerd verspreid. Indien je beschikt over een OnePlus One smartphone kan het nog even duren voordat de update geïnstalleerd kan worden.

Vorig artikelPlayStation 4 in totaal ruim tien miljoen keer verkocht
Volgend artikelMicrosoft hint naar nieuwe Lumia 830 smartphone

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in