Samsung lanceert concurrent voor iphone 6

Samsung heeft voordat Apple de iPhone 6 heeft aangekondigd alvast een nieuwe model getoond, zo reageert Samsung op het nieuwe top toestel van Apple. Samsung probeert hiermee de concurrentie aan te gaan met de toekomstige nieuwe iPhone 6 welke waarschijnlijk op 9 september aangekondigd zal worden. 

Samsung-Alpha

De Samsung Galaxy Alpha is een smartphone welke is voorzien van een metalen frame met gebogen hoeken en een zachte achterkant. Zo beschikt het toestel over een luxe uiterlijk met kleinere afmetingen. Het toestel is slechts 6,7mm dik en weegt maar 114 gram. Het scherm is een HD Super Amoled scherm van 4,7-inch. Kleiner dan het huidige scherm van de Galaxy S5 en waarschijnlijk vergelijkbaar met het scherm van de nieuwe iPhone 6.

Het toestel beschikt intern over 32GB opslag, wat je niet kan uitbreiden via een MicroSD kaart. Verder heeft het toestel aan de achterzijde een 12 megapixel camera welke de beschikking heeft over HDR. De nieuwe Galaxy Alpha is een stuk kleiner dan de Galaxy S5 maar wel groter als de Galaxy S5 Mini. Verder draait de smartphone op Android KitKat en heeft de beschikking over LTE/4G. De Galaxy Alpha heeft een octacore processor met vier kernen van 1,8Ghz.

Beschikbaarheid: 

De nieuwe smartphone van Samsung zal in september te koop zijn en is verkrijgbaar is de kleuren zwart, wit, zilver, goud en blauw. De adviesprijs is waarschijnlijk 599 euro.

Vorig artikelGoogle Doodle: Anders Jonas Ångström
Volgend artikelAndroid Kitkat besturingsysteem flink in opmars

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in