Acer komt met high-end laptopserie Nitro

Acer heeft een nieuwe laptopserie op de markt gebracht, het gaat hierbij om de nieuwe Nitro laptopserie waarmee de fabrikant zich richt op de high-end laptop gebruikers. De Nitro laptopserie beschikt daarom ook over vrij krachtige hardware waaronder een GTX 860M GPU. Er komt één 15-inch en 17-inch model op de markt. 

Acer-Nitro

Acer heeft laten weten dat de Nitro laptops beschikken over een Haswell processor van Intel, verder is de nieuwe GTX-860M gpu van Nvidia aanwezig, welke voornamelijk gericht is op de high-end markt en de game markt. Ook heeft de laptop ondersteuning voor een ssd met een capaciteit van 256GB en een hardeschijf van 1Tb behoort ook tot de mogelijkheden. Acer heeft op dit moment nog weinig bekend gemaakt over de configuratiemogelijkheden van de nieuwe laptopserie.

De laptop is verkrijgbaar in een 15-inch en 17-inch scherm, in beide gevallen is er een ips paneel aanwezig met een resolutie van 1920×1080 pixels. De nieuwe Nitro  laptops worden vanaf het derde kwartaal in de winkels verkocht, de prijzen zijn nog onbekend.

Vorig artikelOok Bill Gates doet mee met Facebook Hype
Volgend artikelGoogle koopt fotodienst Jetpac

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in