Specificaties opvolger Nexus 5 gelekt

De Nexus 5 is op dit moment een van de populairste Android smartphones, enkele weken geleden verschenen de eerste geruchten over de opvolger van de Nexus 5 smartphone. Nu zijn er benchmark resultaten opgedoken van de vermoedelijke opvolger van de Nexus 5. 

Specs-Nexus6

Uit verschillende benchmark tools waaronder een AnTuTu benchmark en GFXbench is de mogelijke opvolger van de Nexus 5 opgedoken. Volgens de benchmark resultaten krijgt de opvolger een 5,2-inch scherm met een WQHD resolutie van 2560×1440 pixels. De smartphone wordt waarschijnlijk aangestuurd door een Qualcomm Snapdragon 805 chipset. De processor beschikt over vier Krait 450 kernen welke op een snelheid van 2,7 Ghz zijn geklokt. De CPU wordt ondersteund door een Adreno 420 GPU.

Verder beschikt de smartphone volgens de benchmark tool over WiFI, Bluetooth, NFC, GPS en een 12 megapixel camera aan de achterzijde. Aan de voorzijde is een 2 megapixel camera aanwezig. De smartphone wordt zeer waarschijnlijk het launch toestel van Android L, er is dus Android L aanwezig als OS.

Vorig artikelSamsung Galaxy Alpha vs. Galaxy S5; het verschil
Volgend artikel5,5-inch versie iPhone 6 heet iPhone 6L

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in