Twitter toont nu tweets van gebruikers die je niet volgt

Twitter heeft een nieuwe functionaliteit uitgerold, welke met veel kritiek is ontvangen. Op het sociale netwerk komen voortaan ook berichten in je tijdlijn van accounts welke je helemaal niet volgt. Twitter bepaalt via een nieuwe algoritme welke tweets interessant voor je zijn en toont deze op je tijdlijn. 

Twitter-windows-phone-8

Het samenstellen van de tweets gebeurd op basis van het gedrag van de gebruiker. Het leek er al op dat Twitter al enkele tijd bezig was met de ontwikkeling van een nieuwe functionaliteit voor een bepaalde groep gebruikers. Ook heeft Twitter een aanpassing doorgevoerd in de algemene voorwaarden, Daar staat nu:Dit betekent dat je soms tweets van accounts kan zien die je niet volgt. We selecteren elke tweet via een aantal manieren, onder meer hoe populair de tweet is en hoe mensen in je netwerk erop reageren.

Op de nieuwe functionaliteit is veel kritiek ontvangen van de gebruikers. Twitter werd altijd geprezen dat je precies kan zien waarvoor jij heb gekozen. Nu krijg je ook andermans berichten ongewenst in je tijdlijn te zien welke je niet kan blokkeren.

 

Vorig artikelMicrosoft toont goedkope Windows 8 laptop
Volgend artikelAsus komt met nieuwe smartwatch tijdens IFA beurs in Berlijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in