Nokia Lumia 920 Windows Phone 8.1 update beschikbaar

Er is goed nieuws voor de Nederlandse bezitters van de Nokia Lumia 920 smartphone, er is een voor de Nederlandse Lumia 920 beschikbaar. De update brengt de nieuwe Windows phone 8.1 update met zich mee en beschikt over een aantal functionaliteiten. 

Lumia-920

De update zorgt onder andere voor een ander notificatiecentrum en verbeterde Live Tiles voor de smartphone. De meest recente update is nu beschikbaar voor de Nokia Lumia 920 smartphone. Het gaat hierbij om de simlockvrije Lumia 920 smartphone, en de provider varianten van T-Mobile, Vodafone en KPN. Zodra je de update kunt downloaden krijg je daarover automatisch een notificatie van je Lumia.

Windows Phone 8.1 is een grote update met vele functionaliteiten welke gericht is op alle Windows Phone 8 toestellen. Microsoft heeft met Windows 8.1 een flink aantal software functionaliteiten toegevoegd waaronder het Action Center. Dit is een venster voor de notificatiemeldingen. Door omlaag te swipen krijg je nu een overzicht van je notificaties en enkele Quick Settings.

 

Vorig artikelAndroid app voor filesharingdienst Wetransfer
Volgend artikelAldi verkoopt 10-inch Medion MD99410 touchnotebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in