Update naar Windows 9 makkelijker te installleren

Microsoft werkt momenteel aan een nieuwe methode waardoor het makkelijker is om de huidige versie van Windows te updaten naar Windows 9, het updaten naar een nieuwere versie kan zonder tussenkomst van een herinstallatie. 

Volgens Neowin heeft Microsoft de nieuwe functionaliteit al tijdens de aankomende testversie van Windows 9 toegepast. Windows Threshold, de werknaam van de opvolger van Windows 8, bevat volgens de site een nieuwe update-optie. Met de nieuwe Windows update functionaliteit is het mogelijk om het besturingssysteem via een Windows update uit te rollen. Met Windows Threshold is het volgens Neowin mogelijk om in één klik naar een nieuwere versie van Windows te gaan, zonder de tussenkomst van een volledige herinstallatie.

Het is vooralsnog onbekend of de nieuwe functionaliteit ook toegepast zal worden in de uiteindelijke versie van het besturingssysteem. De kans is zeker aanwezig, aangezien Microsoft momenteel al bezig is met de nieuwe functionaliteit voor de preview versie. Microsoft zou de nieuwe versie van Windows op 30 september onthullen.

Vorig artikelNederland 1, 2 en 3 omgezet naar NPO 1, 2 en 3
Volgend artikelT-Mobile begonnen met activatie edge

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in