Mozilla brengt Firefox OS smartphone uit in India voor 29 euro

Mozilla heeft in samenwerking met het Indiase Spice Retail een nieuwe smartphone op de markt uitgebracht met het Firefox OS, de smartphone krijgt een zeer aantrekkelijke adviesprijs aangezien de Firefox OS smartphone verkocht zal worden  voor slechts 29 euro. 

Mozilla-Spice-Fire

De smartphone is bedoeld voor de markt in India en beschikt over een 3,5-inch scherm met een resolutie van 480×320 pixels. De smartphone draait op een 1Ghz processor waarvan de verdere details niet bekend zijn. Ook is er 128MB aan RAM aanwezig en 256MB opslaggeheugen. Aan de achterzijde van de smartphone bevind zich ook nog een 2 megapixels, aan de voorzijde is een 1,3 megapixel camera aanwezig.

Daarnaast heeft de Spice Fire One smartphone de beschikking over twee simkaartslots waardoor je de smartphone als dual sim variant kan gebruiken. Het apparaat beschikt niet over een 3G verbinding aangezien de functionaliteit ontbreekt om de prijs zo laag mogelijk te houden.

Klanten uit India kunnen de smartphone vanaf 29 augustus voo 29 euro kopen. Het is vooralsnog niet bekend of de smartphone ook naar Nederland komt, de kans is klein aangezien Mozilla voornamelijk de opkomende markten wil voorzien van smartphones.

Vorig artikelSpecificaties iPhone 6 4,7 en 5,5-inch gelekt
Volgend artikel‘Apple kampt met problemen productie iPhone 6’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in