Wiko komt met goedkope GOA KitKat smartphone voor 50 euro

Wiko heeft met de nieuwe GOA smartphone een nieuwe en goedkope smartphone uitgebracht, het gaat hierbij om de nieuwe GOA smartphone welke voor een zeer goedkope adviesprijs verkocht wordt. De nieuwe Wiko smartphone wordt namelijk verkocht voor 50 euro en draait op Android kitkat. 

Wiko-GOA

Volgens Wiko heeft de GOA smartphone goede prestaties onder kitkat met een dualcore processor. Aan de achterzijde van de smartphone is een 2 megapixel camera aanwezig. Het toestel heeft 4GB intern geheugen, wat je via een micro-sd kaartje kan uitbreiden tot 32GB.

De GOA is met een 3,5-inch een klein scherm met een resolutie van 320×480 pixels. Het voordeel van dit kleine scherm is de accuduur, het merk belooft een accuduur welke goed is voor 11 uur bellen en 384 slaapstand. De GOA is alleen verkrijgbaar in een 3G variant, wel beschikt het toestel over een dual sim mogelijkheid. Vooral voor de beginnende gebruikers is dit een goede smartphone voor een zeer aantrekkelijke prijs, ook qua design doet de Wiko smartphone het goed.

Vorig artikel‘Amazon neemt videocommunity Twitch over’
Volgend artikelOfficieel: Amazon koopt Twitch voor 970 miljoen dollar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in