Apple presenteert nieuwe iPhone 6 op 9 september tijdens evenement

Apple is begonnen met het versturen van de uitnodigingen naar de pers voor een evenement op 9 september. Het is inmiddels zo goed als zeker, maar op deze datum zal Apple naar alle verwachting de nieuwe iPhone 6 presenteren. De nieuwe iPhone 6 verschijnt waarschijnlijk in twee formaten. 

Apple-evenement

Apple zal op 9 september de nieuwe iPhone 6 gaan presenteren tijdens een evenement in Cupertino. Apple zal de nieuwe iPhone presenteren in The Flint Center for the Performing Arts. Deze locatie biedt ruimte aan ruim 2000 personen. De presentatie wordt gehouden in de ochtend, Nederlanders kunnen het evenement volgen om 19:00 in de avond. Vooralsnog is het onbekend of de presentatie ook live te volgen zal zijn.

Waarschijnlijk komt Apple met twee verschillende varianten van de iPhone. Waaronder een regulier model met een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1600×1900 pixels en een high-end toestel welke de beschikking heeft over een 5,5-inch Full HD scherm. Uiteraard zullen wij op 9 september het evenement gaan volgen, en onze website voorzien van een liveblog met aanvullende artikelen welke real-time bijgewerkt zullen worden.

 

Vorig artikelHTC One M8 for Windows komt ook naar Benelux
Volgend artikelGoogle komt dit jaar met twee nieuwe Nexus smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in