Surface Pro 3 tablet te koop in Nederland

De nieuwe Surface Pro 3 tablet van Microsoft is nu ook te koop in Nederland via verschillende webwinkels en fysieke winkels. De tablet is ook te koop bij de webwinkel van Microsoft. De Surface Pro 3 is een tablet welke in vijf verschillende versies in Nederland op de markt komt, het grootste model kost 819 euro terwijl het duurste model verkocht wordt voor 1969 euro. 

Surface_Pro_3

De goedkoopste versie van de tablet is daarmee zeker niet goedkoop en twee keer zo duur als de iPad Air, Galaxy Tab S en de Xperia Z2 tablet. In totaal zijn er vijf verschillende varianten beschikbaar van de Surface Pro 3 tablet. Ze verschillen in processors, werkgeheugen en opslaggeheugen van elkaar. Microsoft zet de tablets vooral in als laptop vervangers.

De goedkoopste tablet wordt verkocht voor 819 euro, dit model heeft 64GB opslag en 4GB aan RAM, ook is er een Intel i3 processor aanwezig. In de tablet welke verkocht zal worden voor 1019 euro zit een 15 processor met 128GB opslag. Voor meer werkgeheugen betaal je 1319 euro. De duurdere modellen beschikken over een Intel Core i7 processor. De duurste Surface Pro 3-tablet kost 1969 euro, deze beschikt over 512GB opslagcapaciteit.

De tablet draait op Windows 8.1 Pro en is per direct beschikbaar in Nederland. Het display van de Surface Pro 3 tablet is 12 inch groot en heeft een resolutie van 2160×1440 pixels.

Vorig artikelGoogle komt dit jaar met twee nieuwe Nexus smartphones
Volgend artikelVodafone stopt met snelheidslimiet 4G netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in