Samsung Galaxy Note 4 heeft dezelfde vingerafdrukscanner als Galaxy S5 en Alpha

Volgens de laatste geruchten krijgt de Galaxy Note 4 van Samsung de beschikking over dezelfde vingerafdrukscanner welke aanwezig is in de Galaxy S5 en Galaxy Alpha. Wel krijgt de vingerafdrukscanner welke gebruikt zal worden bij de Galaxy S4 een aantal nieuwe functionaliteiten met zich mee, welke vooral software matig zijn toegepast. 

Samsung-Note-3

Net zoals op de Galaxy S5 is het op de Note 4 mogelijk om de smartphone met een vingerafdruk te ontgrendelen. Naast het ontgrendelen van de smartphone is het ook mogelijk om te schakelen naar privé modus, het Samsung account te verifiëren en een Paypal betaling uit te voeren. Voor de Note 4 komen er twee nieuwe functionaliteiten bij.

Eigenaren van de Note 4 kunnen zogenoemde Fingerprint Shortcuts gebruiken om apps sneller op te starten. Met een bepaalde vinger is het mogelijk om de app te starten, dit komt doordat de vinger is gekoppeld aan de bepaalde afdruk. Met verschillende vingers is het dus mogelijk om apps op te starten. Met de andere nieuwe functie kun je met je vingerafdruk inloggen op websites. Een gebruikersnaam en wachtwoord invoeren hoeft dus niet meer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here