Foto’s nieuwe Lumia 730 en Lumia 735 opgedoken

Opnieuw zijn er foto’s verschenen van een nieuwe Lumia smartphone, het gaat hierbij om afbeeldingen van de Lumia 730 smartphone. Nokia zou het toestel de komende week gaan onthullen. Ook komt er een 4G variant van het toestel welke verkocht zal worden onder de Lumia 735 smartphone. 

Lumia-smartphone

De Lumia 730 en Lumia 735 zijn verschenen op de website van het Chinese Baidu, de afbeeldingen geven een goed idee over het uiterlijk van de nieuwe Windows Phone smartphone. De Nokia Lumia 730 is een dual sim smartphone welke draait op Windows Phone. De Lumia 735 heeft geen dual-sim ondersteuning maar wel 4G. De opvolger van de Lumia 72o wordt waarschijnlijk aankomende donderdag onthuld tijdens de IFA technologiebeurs in Berlijn.

Volgens de laatste geruchten wordt de smartphone een selfie smartphone, waarbij er een sterke camera aan de voorzijde aanwezig is. Volgens de laatste geruchten is de frontcamera een 5-megapixel model. Aan de achterzijde is een 6,1 megapixel camera aanwezig. Daarnaast beschikt de Lumia 730 waarschijnlijk over een 4,7-inch scherm, 1GB werkgeheugen en een quad core processor. De Lumia 730 en Lumia 735 zijn vermoedelijk de eerste smartphone welke worden voorzien van Windows Phone 8.1 update 1.

Vorig artikeliPhone 6: Wat kunnen we verwachten?
Volgend artikeliPhone 6 komt in drietal kleuren op de markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in