Illegale downloaddienst popcorn Time groeit hard in Nederland

De illegale tv- en filmstreamingsdienst Popcorn Time doet het goed in Nederland, inmiddels is de applicatie op 1,3 miljoen Nederlandse apparaten geïnstalleerd. Dagelijks gebruiken meer dan 100.000 gebruikers de dienst in Nederland. Dat blijkt uit cijfers welke zijn gedeeld met androidplanet. 

Popcorn-time-apk

Elke dag wordt de applicatie Popcorn Time op meer dan 15.000 nieuwe Nederlandse apparaten geïnstalleerd. De dienst is nog vrij recent aangezien Popcorn Time in het begin van 2014 werd gelanceerd, door de druk van de entertainmentindustrie is de dienst er snel weer mee gestopt. Aangezien de code openbaar is gemaakt, is er een nieuw ontwikkelteam mee aan de slag gegaan.

Popcorn is een applicatie voor zowel desktop als Android apparaten. Popcorn Time is ook een flinke concurrent op de Netflix video dienst. Popcorn Time maakt gebruik van torrent bestanden om de videobestanden te downloaden en verder te verspreiden. De ontwikkelaars blijven bezig om de applicatie te updaten. Volgens de ontwikkelaars is de iOS applicatie bijna klaar, het is wel de vraag of Apple deze app zal toelaten tot de app store.

VIAAndroidplanet
Vorig artikelMicrosoft bevestigd per ongeluk snelle komst Windows 9
Volgend artikelOnedrive gebruikers kunnen nu ook grotere bestanden uploaden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in