Apple iPhone 6 vanaf 19 september te koop

Morgen is de grote dag voor de Apple fan, op 9 september om 19:00 Nederlandse tijd zal Apple de nieuwe producten presenteren. Naar verwachting zal Apple op deze datum de nieuwe iPhone 6 presenteren, een smartphone welke uitkomt in twee verschillende versies waaronder het 4,7-inch en 5,5-model. 

Apple-iPhone-6

Volgens de betrouwbare website iGen zal de nieuwe iPhone verkocht worden vanaf vrijdag 19 september. De kans is zeker aanwezig dat de verkoop inderdaad plaats zal vinden op 19 september. Bij de vorige iPhone aankondigingen is Apple een week na de verkoop op vrijdag begonnen met de verkoop. Op 19 september zal de iPhone verkocht worden in een aantal landen waaronder Frankrijk, Duitsland, de VS en Engeland. Vooralsnog is het onduidelijk of Nederland hoort bij de eerste groep.

Naar alle waarschijnlijkheid zal Nederland begin oktober aan de beurt zijn. Uiteraard weten we hierover meer informatie en zullen wij de artikelen na de keynote bijwerken. Het gehele evenement kan je volgen via onze live stream pagina.

Vorig artikelSamsung toont nieuwe metalen Galaxy A500 smartphone
Volgend artikel‘Samsung Galaxy S5 Active komt ook naar Europa voor 629 euro’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in