Apple iPhone 5S en iPhone 5C vanaf nu goedkoper

De onthulling van de nieuwe iPhone heeft gezorgd voor twee nieuwe modellen, zoals verwachten worden de iPhone 5S en iPhone 5C nu goedkoper, indien de specificaties voldoen aan je verwachten is het verstandig om een oudere iPhone te kopen. De iPhone 5S is het nu het nieuwe midrange model geworden. De iPhone 5C is nu het budgetmodel van Apple. 

iphone-5c-colors

De iPhone 5S is echter nog stevig aan de prijs, maar goedkoper dan de nieuwe iPhone 6. De iPhone 5S kost vanaf nu 599 euro voor het 16GB model, voorheen was dat 699 euro. Het 32GB model wordt verkocht voor 649 euro wat voorheen 799 euro was. Ook de iPhone 5C is goedkoper gemaakt, dat toestel haal je nu voor 399 euro. De iPhone 5C is inmiddels al flink gezakt in prijs, in april werd het 8GB model verkocht voor een bedrag van 549 euro.

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus worden verkocht vanaf een bedrag van respectievelijk 699 en 799 euro. Vanaf 26 september zijn de nieuwe modellen in Nederland te kopen. Het iPhone 4S model verdwijnt uit de Apple Store, aangezien dit model is vervangen door de iPhone 5C.

iPhone 5C:

De iPhone 5C is een smartphone welke voor een lage prijs wordt verkocht. De smartphone heeft de beschikking over een 5-inch scherm met een resolutie van 1136×640 pixels, ook is er 1GB aan RAM aanwezig en 8GB interne opslag. aan de voorzijde bevindt zich een 1,2 megapixel camera terwijl er aan de achterzijde een 8 megapixel model aanwezig is.

Vorig artikel‘Apple is bezig om batterijduur Apple Watch te verbeteren’
Volgend artikelDit zijn de belangrijkste verschillen tussen de iPhone 6 en iPhone 6 Plus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in