‘Apple Watch heeft slechte accuduur’

Apple is momenteel al bezig om de nieuwe Apple Watch te verbeteren, Apple is momenteel bezorgd dat de batterijduur van de Apple niet goed genoeg is. Volgens de website Re/Code is Apple momenteel aan het kijken of ze de accuduur nog kunnen verbeteren, de nieuwe Apple Watch komt begin 2015 op de markt. 

Tijdens de presentatie heeft Apple nog niks aangekondigd over de nieuwe Apple Watch. Tim Cook heeft op het podium wel aangekondigd dat de smartwatch van Apple het een hele dag moet volhouden, en dat het horloge is ontworpen om het ‘s nachts te kunnen opladen. De Apple Watch beschikt ook niet over een batterijstatus icoontje op het scherm, het is inmiddels wel duidelijk dat de accuduur niet een van de sterkste punten is. Gezien de hoeveelheid sensoren en functionaliteiten is te verwachten dat de accu het niet al te lang zal volhouden. Apple heeft er dan ook rekening mee gehouden dat de Apple Watch elke avond opgeladen moet worden.

De Apple watch is op de 50 milliseconde nauwkeurig en is volledig op je smaak aan te passen. Je kan de stijl kiezen welke bij je past. Ook werkt de nieuwe Apple Watch zoals verwacht probleemloos met de iPhone. De basisfunctionaliteiten van de Apple Watch zijn gelijk aan bestaande smartwatches. Zo komen er voornamelijk notificaties.

Scherm

Het scherm van de Apple Watch bestaat uit een gebogen retina paneel welke beschikt over een laag saffier. Hierdoor is het scherm sterk en krasbestendig. Het scherm weet ook het verschil tussenaanraken en drukken. Hierdoor is er een nieuwe manier van besturen volgens Apple. De achterkant van de Apple Watch beschikt over een aantal sensoren waarmee je de hartslag kan meten.

Er zijn in totaal 6 verschillende horlogebandjes beschikbaar welke je door een mechanisme makkelijk kan verwisselen. De smartwatch beschikt zowel over analoge als digitale wijzerplaten. Er komen twee verschillende versies op de markt waaronder één groot model en een klein model. De behuizing van de Apple Watch is standaard gemaakt van gepolijst staal.

Software

Apple heeft Siri geïntegreerd in de nieuwe iWatch, hierdoor zijn er meer mogelijkheden met de nieuwe Apple Watch, het is nog onduidelijk of de Apple Watch beschikt over een volledige Siri versie. Wel heeft Apple een aantal apps toegevpegd waaronder de kaarten app van Apple. Hierdoor kan je de Apple Watch gebruiken om bijvoorbeeld te navigeren met je smartwatch.

Ondersteuning

De nieuwe Apple Watch wordt ondersteund door een aantal iPhones waaronder de; iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPhone 6 Plus en iPhone 6. De Apple watch zal begin 2015 verkocht worden voor een bedrag vanaf 349 dollar. Of de smartwatch ook naar Nederland komt en voor welk bedrag is nog onduidelijk. Vanaf het eerste kwartaal van 2015 wordt de Apple Watch verkocht.

apple-watch-met-oplader

Vorig artikelDit gaat de iPhone 5C, iPhone 4S iPhone 6 en iPhone 6 Plus in Nederland kosten
Volgend artikel‘Facebook Messenger ziet alles wat je doet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in