iPhone 6 plus populairste en uitverkocht in pre-order/ voorverkoop

De nieuwe iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn deze week door Apple aangekondigd, vanaf 26 september is de nieuwe iPhone beschikbaar in Nederland. De  verkoop van de nieuwe iPhones gaat vanaf vrijdag 19 september van start in landen als de VS en Duitsland. Gister was het op de website van Apple mogelijk om een pre-order te plaatsen. 

iphone-6-011

De iPhone 6 met het 4,7-inch is in de meeste landen nog te bestellen, de iPhone 6 met een 5,5-inch scherm is in alle landen praktisch uitverkocht in de pre-order. Er moet nu tot 3 tot 4 weken gewacht worden op de levering van het nieuwere grotere model met een scherm van 5,5-inch.

Een woordvoerder van AT&T heeft tegenover Re/code vertelt dat de vraag naar de nieuwe iPhones groter is dan de afgelopen twee jaar. Het nieuwe 5,5-inch model is het populairst. Er is op dit moment geen inzicht in de voorraad van Apple. De fysieke verkoop van de nieuwe iPhones start in de eerste landen op 19 september om 08:00 uur, deze staat los van de pre-orders. Onder de Nederlanders is vooral Oberhausen populair. De Nederlandse voorverkoop van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus start op 26 september.

Vorig artikelSony Xperia C, L, M en SP krijgen geen nieuwe updates meer
Volgend artikelApple Watch al gekloond door Android wear

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in