iPhone 6 vertraagd in China, ook andere landen?

De komst van de nieuwe iPhone 6 gaat niet zonder problemen, de komst van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus lijkt in China plotseling vertraagd. De oorzaak is nog onduidelijk, aangezien de Apple stores zich al massaal hebben voorbereid op de lancering van twee nieuwe iPhones. 

iphone-6-011

Volgens anonieme bronnen hebben alle drie de Chinese providers woensdag te horen gekregen dat de iPhone 6 niet op 19 september verkocht zal worden. Voor zowel Apple als de providers is dit onverwacht nieuws. De exacte reden is nog onduidelijk van de vertraging, maar waarschijnlijk komt het omdat Apple nog goedkeuring moet krijgen van het ministerie voor industrie en IT. Een bron binnen Apple heeft tegenover de New York Times laten weten dat de Apple Stores al voorbereid werden op de verkoop van twee nieuwe iPhones.

Apple heeft nog niet gereageerd op het bericht, wel staat er bericht op de Chinese Apple site dat de lanceerdatum van de nieuwe iPhone 6 binnenkort een update krijgt. Vorig jaar is Apple gestart met de verkoop van toestellen in de VS. De modellen waren zeer populair.

Andere landen:

Het probleem lijkt vooralsnog alleen in China, aangezien de andere landen op 19 september de nieuwe iPhone zullen verkopen. Nederland volgt één week later. Indien er meer informatie bekend is over de verkoop datum van de nieuwe iPhone 6 laten wij het weten op onze website.

Vorig artikelNvidia meldt komst nieuwe Nexus 9 tablet
Volgend artikelGrotere bestanden uploaden naar OneDrive mogelijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in