Samsung Galaxy Note 4 waarschijnlijk vanaf 17 oktober te koop in Nederland

De nieuwe Note 4 zal waarschijnlijk vanaf 17 oktober verkocht worden in Nederland, enkele webshops hebben de leverdatum zelfs al een weekje eerder staan. Het toestel werd aangekondigd tijdens de IFA in Berlijn, en is het nieuwe topmodel van Samsung welke de beschikking heeft over een Snapdragon 805 processor. 

Note-4

Volgens de Nederlandse website Nu.nl is de nieuwe Galaxy Note 4 waarschijnlijk vanaf 17 oktober te koop in Nederland. Verschillende websites waaronder PDAshop noemt momenteel 10 oktober als verwachte datum. De variant welke de beschikking heeft over een gebogen scherm komt voorlopig niet naar Nederland.

Samsung Galaxy Note 4:

De Samsung Galaxy Note 4 is een smartphone van Samsung welke de beschikking heeft over een 5,7-inch Super AMOLED scherm met een resolutie van 2560×1440 pixels. De variant welke in Nederland verkocht zal worden beschikt over een Snapdragon 805 chipset. Er is 3GB werkgeheugen in het toestel aanwezig en 32GB opslaggeheugen wat is uit te breiden met microSD-kaartjes.

Aan de achterzijde is een camera aanwezig welke foto’s maakt in 16 megapixels terwijl er aan de voorzijde een 3,7 megapixel camera aanwezig is. Op de achterkant van de smartphone vinden we ook een hartslagmeter en UV sensor. De telefoon bevat een metalen frame, heeft een verwijderbare accu met een capaciteit van 3220mAh aan boord, weegt 176 gram en meet 153,5×78,6×8,5mm.

Vorig artikelSpecificaties nieuwe Synology DS415+ nas online
Volgend artikeliOS 8 gebruikers klagen over grote update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in