Rabobank komt met nieuwe Rabo Scanner

Klanten van de Rabobank krijgen binnenkort de nieuwe Rabo Reader. Het apparaat wordt de opvolger van de huidige Reader, waarmee het mogelijk is om in te loggen op de website van de Rabobank voor het thuisbankieren. De eerste exemplaren van de Rabo Scanner worden vandaag verzonden. 

Rabo-Scanner

Volgens de bank biedt de nieuwe Rabo Scanner meer mogelijkheden en is voor de gebruikers gebruiksvriendelijker, dit komt omdat er minder vaak codes ingevoerd hoeven te worden. Wel werkt de nieuwe Rabo Scanner anders dan de huidige Random Reader. Op het scherm van de klant verschijnt bij een betalingsopdracht een unieke kleurcode, welke veel weg heeft van een QR code. Na het scannen van de kleurcode met de ingebouwde camera van de Rabo Scanner wordt er een code getoond op de Rabo Scanner.

De Rabo Scanner kan niet opgeladen worden, maar beschikt over drie AAA-batterijen. De batterij indicator geeft aan wanneer de batterijen vervangen moeten worden. De Rabobank heeft op dit moment 5,4 miljoen klanten welke de nieuwe Rabo Scanner krijgen. Het zal dus even duren voordat iedereen de nieuwe Rabo Scanner zal ontvangen. Wie nog geen Rabo Scanner heeft ontvangen, kan online betalingen gewoon blijven uitvoeren met de Random Reader.

Vorig artikelDit is de snelste weg naar een iPhone 6 of iPhone 6 Plus in Nederland
Volgend artikelKPN begonnen met uitrol 4G+ netwerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in