iPhone 6 en iPhone 6 plus buigt door als je hem te lang in broekzak laat zitten

De iPhone 6 en iPhone 6 plus hebben problemen met het zeer dunne ontwerp. Heb je een nieuwe iPhone 6 besteld? dan is het verstandig om het vooral niet te lang in je broekzak te stoppen. Volgens enkele berichten zijn er problemen met het ontwerp van de nieuwe iPhone waardoor deze buigt als de iPhone te lang in je broekzak zit. 

iPhone-6-buigen2

Het is niet voor het eerst dat de gebruikers klagen over een kromme iPhone. Ook na de introductie van de iPhone 5 en iPhone 5S doken er verschillende berichten op over gebogen toestellen. Bij de oudere iPhones werd het buigen veroorzaakt door de combinatie van het zachte aluminium en de dikte van de iPhone. Aangezien de nieuwe iPhone 6 nog dunner is, zal deze nog sneller doorbuigen.

Voor de Apple gebruikers is het verstandig om een stevige hoes te kopen. Op het forum van MacRumors legt een gebruikers uit dat hij zijn iPhone bij zich had tijdens een autorit van een paar uur. De onderstaande foto geeft duidelijk een buigend effect op de iPhone 6. De oorzaak van het probleem en de hoeveel getroffen iPhones welke last hebben van het probleem is nog onduidelijk, waarschijnlijk komt het door het ontwerp in combinatie met zacht aluminium.

6plusbent

 

Vorig artikelGoogle datacenter van 40 hectare komt naar Groningen
Volgend artikelXbox One vanaf 29 september te koop in China

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in