Record aantal Samsung Galaxy S5 bestellingen dankzij gratis Tablet

De aanvragen voor de Samsung Galaxy S5 zijn deze maand exponentieel gestegen, laat Studentmobiel.nl, de grootste online telecomshop weten. “Nooit eerder is het voorgekomen dat een product wat al enige tijd beschikbaar is, zo’n enorme boost heeft gekregen” vertelt Niels Wassenaar, inkoper hardware van Studentmobiel.nl. De webshop zag maar liefst een toename van ruim 60% ten opzichte van Samsungs vlaggenschip van vorig jaar.

Galaxy-S5-Mini

Cadeau Galaxy Tab

De belangrijkste reden voor de toename lijkt te zijn dat Samsung Nederland momenteel een gratis tablet cadeau geeft aan alle klanten die de Samsung Galaxy S5 bestellen. Dit geldt alleen voor webshops die het toestel bij officiële Nederlandse kanalen hebben ingekocht.

Scherp alternatief iPhone 6

De webshop geeft aan dat de Tablet actie volgende maand zal doorlopen. “Het lijkt erop dat Samsung hiertoe heeft besloten dankzij deze succesvolle campagne”. Uiteraard is dit ook een zeer strategische zet om een goed alternatief te bieden ten opzichte van de iPhone 6 die eind deze week in de schappen zal liggen.

 

Vorig artikelXbox One vanaf 29 september te koop in China
Volgend artikelApple komt met iOS 8.0.1 release voor iPhone, iPod en iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in