Specificaties nieuwe Nexus 6 gelekt

Vandaag zijn er opnieuw verschillende gegevens verschenen van de nieuwe Nexus 6 smartphone. De nieuwe Nexus smartphone van  Google beschikt mogelijk over een quad hd scherm met een formaat van 5,92-inch, verder beschikt de Nexus 6 over een Snapdragon 805 processor van Qualcomm. 

Nexus-6

Het toestel beschikt tevens over 3GB aan werkgeheugen en een 3200mAh accu. Al enkele tijden wordt er gesproken over de nieuwe Nexus 9 tablet welke ontwikkeld zal worden door HTC. Over de smartphonelijn in de nieuwe Nexus serie is nog maar weinig bekend. Volgens de laatste geruchten krijgt de accu van de nieuwe smartphone een accu met een capaciteit van 3200mAh.

Google zal de nieuwe Nexus 6 samrtphone waarschijnlijk in oktober aankondigen, en rond november gaan verkopen inclusief de nieuwe Android L versie. Het uiterlijk van de smartphone lijkt in veel opzichten identiek aan de nieuwe Moto X smartphone. De camera is voorzien van een dubbele flitser. Qua hardware zijn er high-end specs aanwezig, waaronder een nieuwe Snapdragon 805 chipset, 3GB werkgeheugen, 32GB opslag en een quad HD scherm. Vermoedelijk wordt Android L tegelijkertijd vrijgegeven met de release van Android L.

Vorig artikelNest start verkoop slimme thermostaat en rookmelder in Nederland
Volgend artikelArchos komt met nieuwe budget smartphones

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in