Samsung Galaxy S5; high-end met flinke specs

Naast de Samsung Galaxy S5, is nu ook de Galaxy Note 4 reeds verkrijgbaar. Nadat we de afgelopen maanden veelvuldig te maken kregen met speculaties over hoe deze eruit zou gaan zien en wat de functies ervan zouden zijn is de Galaxy Note 4 nu eindelijk beschikbaar. Deze Galaxy Note zal vele mensen aangenaam verrassen. In dit artikel bespreken we het nieuwe Samsung pareltje en vooral waar het grote verschil met zijn voorganger vandaan komt.

Galaxy-S5

Het is natuurlijk logisch dat we de Samsung Galaxy Note 4 gaan vergelijken met zijn voorganger. De technische eigenschappen zijn vele malen beter. Met de Snapdragon 805 als drijvende kracht is de processor vele malen sterker dan die van de Note 3. Voor sommige mensen is het zelfs onbegrijpelijk dat er zoveel verschil kan zitten tussen twee apparaten die elkaar opvolgen.

We moeten echter niet vergeten dat er tussen de Galaxy Note 3 en de Galaxy Note 4 nog een ander belangrijk apparaat is uitgekomen bij Samsung, dat misschien wel tot de populairste smartphones ooit behoort: De Samsung Galaxy S5. Deze smartphone beschikt over Snapdragon 801 en kan dus qua processor worden gezien als een tussenstap tussen de Note 3 en de Note 4. Laten we echter niet vergeten dat de Galaxy S5 het vlaggenschip van Samsung is en dat deze smartphone wellicht de beste is die er op dit moment op de markt te vinden is. Voor een Galaxy S5 review kunt u echter elders op de website terecht.

Vorig artikelLG website wijst op komst nieuwe WebOS smartwatch
Volgend artikelWhatsApp eindelijk overgenomen door Facebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in