LG introduceert goedkope 4G smartphone voor 179 euro

LG heeft vandaag een nieuwe smartphone aangekondigd welke verkocht wordt voor 179 euro en beschikt over de 4G connectiviteit. 4G was voorheen altijd alleen beschikbaar voor de duurdere toestellen, in 2014 worden dit soort toestellen steeds betaalbaarder. De nieuwe F60 is een LG toestel welke verkocht wordt voor een adviesprijs van 179 euro. 

LG-4G

LG heeft de F60 smartphone voorzien van een 4,5-inch scherm met een resolutie van 480×800 pixels. Intern is er een quad core processor te vinden, welke is geklokt op een snelheid van 1,2Ghz. Het is onduidelijk welke chipset er gebruikt wordt, maar het gaat in elk geval om een Qualcomm chipset.

Verder beschikt de LG smartphone over 1GB werkgeheugen en 4GB of 8GB opslag, het is niet duidelijk of je de smartphone kan uitbreiden via een microSD kaartje. Aan de achterzijde van de smartphone is een 5 megapixel camera aanwezig terwijl er aan de voorzijde een 1,3 megapixel camera aanwezig. LG voorziet de F60 van Android 4.4 KitKat, met daaroverheen de Optimus UI-skin, vanaf volgende week wordt de smartphone verkocht voor een adviesprijs van 179 euro.

Vorig artikelGoogle komt met leeftijdsbeperking voor Google+
Volgend artikelTechnische preview van Windows 10 beschikbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in