Controleren of iPhone of iPad gestolen is mogelijk

Vanaf nu is het mogelijk om te controleren op de iPhone of iPad is gestolen. Op de website iCloud heeft Apple een pagina geopend waar gebruikers kunnen controleren of een iPhone of iPad is gestolen. Consumenten welke een 2e hands toestel willen kopen via Marktplaats kunnen zo controleren of het toestel is vergrendeld. 

Apple0iPhone

Als het toestel niet is vergrendeld is de kans groot dat de smartphone niet gestolen is. Apple biedt momenteel via iCloud de mogelijkheid om je toestel op afstand te vergrendelen of te resetten. Zodra een toestel wordt vergrendeld is deze niet langer te gebruiken zonder de gebruikersnaam en wachtwoord van de originele iCloud-gebruiker. Op dit moment worden er dagelijks vele gestolen iPhones en iPads verkocht. Apple heeft nu besloten om de gebruikers te helpen bij het aankoopproces. Via het IMEI of serienummer is het mogelijk om het toestel te controleren.

Om zeker te weten dat je het juiste IMEI-nummer of serienummer invult is het belangrijk om het toestel zelf op te halen en dan pas het nummer te controleren en over te typen.

Vorig artikelNieuwe nexus 6 te zien op afbeeldingen
Volgend artikelRockstar introduceert nieuwe Last Team Standing update voor GTA 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in