Popcorn Time nu ook beschikbaar voor iOS

Het heeft even geduurd maar de Popcorn Time applicatie is nu ook beschikbaar voor iOS, helaas niet vanuit de App Store wel kan je de applicatie downloaden via de ‘illegale App Store’ Je vindt de applicatie op de website van PopCorn Time.

Popcorn-time

Om de applicatie te installeren heb je wel een iPad of iPhone nodig welke is gejailbreakt, qua gebruik is de applicatie gelijk aan de pc of Android apparaat. Op dit moment is de applicatie helaas nog niet geschikt voor iOS 8, wel is iOS 7 te jailbreaken. Je krijgt dan een app die net zo werkt als op de desktop. Je krijgt er de oude vertrouwde interface voor terug waarmee je gratis films en series kunt streamen. De app is volledig gratis, ook worden er geen maandelijkse kosten in rekening gebracht.

Helaas is de applicatie niet verkrijgbaar via de Apple Store, dit komt waarschijnlijk doordat Apple de applicatie de app niet heeft goedgekeurd voor de officiële store. Als je een gejailbreakt apparaat hebt moet je in Cydia de repo http://cydia.time4popcorn.eu toevoegen. Vervolgens kan je de app downloaden.

Vorig artikelSamsung smartphones krijgen killswitch voor diefstal
Volgend artikelAldi komt met nieuwe Wolfgang AT-AS55HD1 smartphone

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in