Gemiddelde gebruiker checkt gemiddeld 221 keer per dag smartphone

De smartphones zijn populair, de gemiddelde smartphonebezitter kijkt gemiddeld 221 keer per dag op zijn smartphone, zo blijkt uit een onderzoek van 2000 deelnemers. Vooral de e-mail en Facebook zijn populair, ook het nieuws wordt regelmatig bekennen. 

De desktop gebruikt wordt momenteel 140 keer per dag gebruikt, volgens het onderzoeksbureau Tecmark is de smartphone inmiddels een tweede natuur van de gebruikers worden. In ochtend hebben de meeste mensen geen tijd om te wachten tot een computer is opgestart, in de ochtend wordt de smartphone er bijgepakt, voornamelijk omdat het zeer snel en gemakkelijk is. Ook bankzaken, treintijden en Instagram-profielen worden dan al bekeken.

Gedurende de dag wordt er gemiddeld drie uur en zestien minuten aan de smartphone gespendeerd, de meeste mensen gegeven aan dit al automatisch te doen, zonder erbij na te denken. Uit het onderzoek blijkt dat veel gebruikers hun telefoon gebruiken zonder het door te hebben. Vier op de tien ondervraagden gaf aan apps te hebben gecheckt zonder erbij na te denken.

 

Vorig artikelRabobank internetbankieren uren plat door storing
Volgend artikelNokia Here kaartenapp beschikbaar voor Galaxy apparaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in