Popcorn Time volledig werkzaam op nieuw domein

De populaire illegale tv streamings dienst was weer volop in het nieuws, afgelopen week was de dienst tijdelijk niet bereikbaar aangezien het domein offline was gehaald door EURid. Deze week kampte vele gebruikers met problemen nadat de dienst onbereikbaar was via het .eu domein. Vele clients waren gekoppeld aan het oude domein waardoor de apps voor het grootste deel buiten werking waren. 

Popcorn time

Inmiddels is het nieuwe domein volledig werkzaam waardoor de cliënt weer geïnstalleerd en gebruikt kan worden. Het nieuwe domein van de dienst is; time4popcorn.com. Volgens EURid klopt de contactinformatie mogelijk niet welke bij het domein is opgegeven. Dit hangt waarschijnlijk ook samen aangezien Popcorn Time een illegale dienst is. Time4Popcorn.eu is een van de meest populaire forks en wordt door miljoenen mensen gebruikt. Veel Nederlanders welke app gebruiken ondervinden momenteel problemen omdat het domein time4popcorn.eu offline is gehaald.

PopCorn Time werkt ook aan een nieuwe oplossing waardoor domein problemen in de toekomst verholpen moeten worden. En dat de software niet meer afhankelijk is van de domeinen.

Vorig artikelTopman Google naar Xiaomi
Volgend artikel1,3 miljoen Nederlandse e-mailadressen komen voor in gehackte dataset

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in