Microsoft bezig met ontwikkeling snelle smartwatch

Microsoft gaat de concurrentie aan met Apple en zal waarschijnlijk binnen een aantal weken een nieuwe smartwatch op de markt brengen. Dit hebben verschillende bronnen vermeld aan het zakelijke blad Forbes. De smartphones zal werken met zowel Android als iOS en natuurlijk het Windows Phone platform. 

Windows-Phone-Smartwatch

Microsoft gaat het product onder een multiplatform uitbrengen waardoor het nieuwe product niet alleen voor Windows Phone geschikt is maar ook voor iOS en Android. Eerder bracht de nieuwe Microsoft-ceo Satya Nadella het Microsoft Officepakket naar de devices van Apple. Hierdoor gaat Apple het product aanbod flink uitbreiden.

Volgens de bronnen gaat de batterij van de nieuwe smartwatch twee dagen mee. De meeste smartwatches hebben een batterijduur van één dag, het is vooralsnog nog onduidelijk over welke functionaliteiten de nieuwe smartwatch zal beschikken. Volgens de bron zal Microsoft een flinke-line up presenteren voor aankomend jaar. Om te beginnen zijn de Lumia-toestellen in alle soorten, prijzen en maten te verkrijgen. Daarmee gaat Microsoft zowel de budget als high-end markt in.

Vorig artikelSpotify komt met nieuw familie abonnement
Volgend artikelAndroid 5 bevat Flappy Bird kloon

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in