Eerste jailbreak voor iOS 8 en iOS 8.1 verschenen

De eerste jailbreak voor iOS 8 en iOS 8.1 is een feit, kort na de introductie van de nieuwe iOS 8.1 versie is er een nieuwe jailbreak tool op de markt gebracht waarmee het mogelijk is om de iPhone en iPad te jailbreaken. De hackers van Pangu hebben een werkende jailbreak welke sowieso werkt op de iPhone 6 en iPhone 6 Plus. 

Jailbreak-iOS8

Wel is er een groot nadeel, aangezien er nog geen Cydia app store aanwezig is voor de tweaks. Volgens de ontwikkelaar wordt er momenteel hard gewerkt op Cydia alsnog werkend te krijgen voor de jailbreak van iOS 8 en iOS 8.1. Ook hebben de ontwikkelaars van Pangu hun website tijdelijk offline gehaald, omdat er mogelijk nog bugs in de jailbreak zitten waardoor je al je foto’s kunt kwijtraken. Wel kan je de jailbreak uitvoeren via een mirror versie.

Het gaat hierbij om een vroege versie van de jailbreak, daarom is het aangeraden om even te wachten tot de eerste bugs zijn verwijderd uit de jailbreak toe. Ook voegt een jailbreak nog maar weinig toe aan iOS 8 omdat de meeste functionaliteit al zijn toegepast door Apple.

Vorig artikelChinese overheid zit achter aanval op iCloud
Volgend artikelGoogle komt met nieuwe mailbox app; Inbox

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in