Google Inbox mailapp: Een succes?

Google werkt momenteel aan een nieuwe Inbox app, waarmee je eenvoudig de mail kan bekijken, sorteren en kan orderen. Inbox is een aparte app en staat afhankelijk van Gmail. Volgens Google moet de nieuwe dienst helpen om de belangrijkste mails te scheiden van de minder belangrijke berichten. 

Inbox-App

De nieuwe dienst heeft een aantal functionaliteiten welke veel weg hebben van de mogelijkheden welke ook aanwezig zijn bij de Mailbox applicatie. Zo worden de berichten gebundeld op basis van het type e-mail. Ook kunnen de mails in een bepaalde groep tegelijkertijd worden gearchiveerd.

Inbox toont de e-mails bij de gebruikers als een soort tijdlijn, waarbij gerelateerde berichten worden gebundeld in de verschillende categorieën. Daarnaast toont Inbox delen van een e-mail zonder dat ze geopend hoeven te worden, zoals de status van een bestelling, en probeert Inbox zelfs de actuele status van de bestelling te achterhalen.

Op dit moment is de applicatie beschikbaar als bèta test. Het gaat hierbij om een gesloten bètaversie. De eerste groep testgebruikers heeft een uitnodiging ontvangen van Google. De eerste ‘reviews’ zijn positief, ook wij vinden de app persoonlijk erg prettig werken, wel is het bij het begin even wennen, welke manier van werken je het beste kan gebruiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here