‘Samsung Galaxy S5 Active komt ook naar Nederland’

De nieuwe Galaxy S5 Active komt ook naar Nederland, dat claimt de Samsung site; Sammobile. De website heeft een firmware gevonden op een server welke wordt gebruikt om de firmware te verspreiden. Oorspronkelijk zou de Galaxy S5 Active alleen uitkomen in de Verenigde Staten, maar een Nederlandse release is nu ook mogelijk. 

Galaxy-Active

De website weet te melden dat het apparaat ook in Nederland op de markt zal komen, wanneer de smartphone op de markt komt is nog onduidelijk. Volgens de fansite krijgt de smartphone een Europese adviesprijs van 629 euro. De Galaxy S5 Active beschikt over een 5,1-inch amoled scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels.

De quadcore Snapdragon 801-soc is geklokt op 2,5GHz en de gpu is een Adreno 330. De smartphone beschikt ook over 2GB aan inter geheugen in combinatie met 16 gigabyte aan opslag, de opslag van de smartphone kan echter worden uitgebreid met een microsd-kaart. In tegenstelling tot de Galaxy S5 heeft de Active niet de beschikking over een vingerafdrukscanner, wel is hij stof en waterdicht.

Vorig artikelGTA: San Andreas 720p versie komt naar Xbox 360
Volgend artikelAsus komt met nieuwe voordelige tablet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in