‘Grote terugroepactie voor iPhone 6 Plus met 128GB’

Er komt mogelijk een grote Apple terugroepactie voor de iPhone 6 Plus 128GB. De nieuwe iPhone 6 Plus kampt mogelijk met een probleem wat niet valt op te lossen met een software update. Apple maakt voor de iPhone 6 Plus gebruik van een TLC flashgeheugen chip, deze chip kampt ook met verschillende problemen. 

iPhone-6-smartphones

Als de gebruikers honderden apps op het toestel installeren, zou het toestel te maken krijgen met willekeurige crashes en spontane herstarts. Dit probleem wordt veroorzaakt door het TLC geheugen of de geheugencontroller. Bij TLC flashgeheugen worden de drie bits per cel opgeslagen, hierdoor is het geheugen efficiënter dan SLC en MLC geheugen. Voor zover bekend heeft alleen het 128GB model van de iPhone 6 last van deze problemen.

Volgens verschillende bronnen is er een grote terugroepactie op komst. Het is nog onduidelijk hoeveel iPhone 6 Plus modellen Apple heeft verkocht. Uit de eerdere verkoop cijfers blijkt wel dat de iPhone 6 Plus een van de populairste iPhones is. Apple heeft nog geen informatie of reactie gegeven op de problemen.

Vorig artikelDisney maakt films beschikbaar voor Android
Volgend artikelGoogle komt met nieuwe Maps applicatie

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in