‘Duurste Apple Watch flink aan de prijs’

De duurste Apple watch welke is bedekt met goud wordt verkocht tussen de 4000 en 5000 dollar. Dat meldt het franse iGen.fr woensdag. De site had eerder al correcte informatie over de iPhone 6. 

Apple-Watch

Tijdens de aankondiging van de Apple Watch heeft Apple alleen de goedkoopste prijs beschikbaar gemaakt van de Apple Watch, het gaat hierbij om de Apple Watch Sport welke wordt verkocht voor 349 dollar. Dit model is uitgerust met een aluminium behuizing.

Ook komt er een versie op de markt welke bestaat uit een behuizing van roestvrij staal. Volgens iGen wordt deze versie verkocht voor een rijs van 500 dollar. De Apple Watches verschijnen in twee formaten. Vermoedelijk zal de grotere variant van 42 millimeter duurder zijn dan de variant van 38 millimeter. Volgens iGen krijgt de duurste iWatch een prijs van 4000-5000 dollar met zich mee, het gaat hierbij om een gouden iWatch. Eerder waren er al berichten dat het model 10 duizend dollar zou kunnen kosten, dus het bedrag valt nog mee in vergelijking met eerdere geruchten.

Vorig artikelCall of Duty Advanced Warfare kampt met problemen op PlayStation 4
Volgend artikelWhatsapp toont blauwe vinkjes bij berichten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in